Skip to content

Špancirfest najbolji kulturno turistički proizvod

Špancirfest 2020 - Korzo - Bubnjari

Turistička zajednica grada Solina, hotel President Solin i Grad Solin, u okviru 6. Međunarodnog kongresa povijesnih gradova, dodjeljuju međunarodnu kulturno turističku nagradu „Plautilla“ za kvalitetu i inovativnost u upravljanju povijesnim gradovima.

Nagrada se dodjeljuje u tri kategorije u domeni interpretacije i zaštite kulturne baštine te promidžbe i distribucije kulturno turističkih proizvoda.

Odlukom stručnog žirija, najboljim kulturno turističkim proizvodom koji se odlikuje kvalitetnom i kreativnom interpretacijom kulturno povijesne baštine proglašen je upravo Špancirfest.

Nagradu u kategoriji Povijesni grad/lokalitet/ustanova koji se istaknuo značajnim aktivnostima zaštite i obnove kulturno povijesne baštine pripala je Općini Motovun za projekt “Revitalizacija starogradske jezgre Motovuna – doživljaj Motovuna”.

Nagradu za najbolji kulturno turistički itenerer dobio je Ventura travel DMC d.o.o. za kulturno turistički itinerer “Arheološko istraživanje Antičke Salone”.

Uručenje nagrade, Plakete sa zlatnim znakom, održati će se na završnoj svečanosti Kongresa, 26. ožujka 2020. godine u Solinu.

ISTRAŽI PROGRAM

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

ULAZNICE

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

NEDAVNE NOVOSTI

Politika privatnosti i kolačića

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.