Skip to content

SPREMNI ZA ZAVRŠNICU?

Špancirfest 2019 - New York Brass Band

Srijeda je donijela nove ulične performere, a najglasniji među njima bio je New York Brass Band koji je zavodljivim zvukom jazza, reggaea i ragtimea donio dašak New Orleansa u Varaždin. Lijepo, toplo vrijeme napunilo je grad pa je na trenutke izlgedalo kao da svi plešu. Večer je donijela izvrstan nastup varaždinske elektro-alternativne atrakcije Sowas na Korzu, predivan koncert Meritas u KVART-u te erupciju Elementala na Starom gradu dok je kod Vile Bedeković odigrana uspješnica HNK u Varaždinu “Bogi Ivač znova”.

Ulicama će danas opet svirati New York Brass Band, svoj će mistični glazbeni show na čašama izvoditi Crystal’Air, za lude akrobacije bit će zadužen  Rafael Sorryso, a kombinacijom cirkus vještina i senzualnog tanga zavest će nas Cirquetango. I Park kreative ima neke novosti. Uz svo more radionica u kojima svakodnevno uživaju brojna djeca, danas dolazi popularni Baja Buf, a posebna atrakcija nas čeka i na Korzu gdje će u 19.30 nastupiti odlični Dixieland band iz Čakovca.

Cijeli program Špancirfesta za četvrtak pogledajte ovdje —> https://www.spancirfest.com/program/2019-dan-07/

Galeriju fotografija šestog dana Špancirfesta pronađite ovdje —> http://bit.ly/346WPNl

ISTRAŽI PROGRAM

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

ULAZNICE

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

NEDAVNE NOVOSTI

Politika privatnosti i kolačića

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.