Skip to content

Stigao je posljednji dan 24. Špancirfesta

Od ljeta se opraštamo s prepunim programom // Navečer LET3 te Vatra & Božo Vrećo

Stigao je i posljednji dan 24. Špancirfesta, a s njim i, simbolički, zadnji dan ljeta. Od sutra će sve biti po starom, ali danas je još vrijeme za zabavu! Sudeći prema euforiji koju je izazvao kišni Massimo, ni ovaj nam dan ništa neće pokvarit’!

Posljednji dan festivala je, naravno, krcat događanjima, a sve kreće od jutra s programom za djecu u Parku kreative i Vindilandu. Kad smo kod Parka kreative, u najavljeni raspored dodajemo neke „odgođene“ dugove od prošlog vikenda pa će tako u 10.30 biti zivedena „Stonoga Goga“ Teatra Poco Loco, a u 11.15 je interakltivni koncert Shoome.

I Vindiland radi punom parom od 10 ujutro s malom pauzicom između 15 i 16, a navečer stiže novo iznenađenje jer u 19 pa sve do 20 tamo gostuje Gimnastički klub Vindija, sa zlatnim gimnastičarom Mateom Žugecom.

Navečer imamo dva odlična koncerta. Kod vile Bedeković jedinstvenu kombinaciju Vatre i Bože Vreće u 20.30, a na PAN pozornici, veliki i bučni oproštaj od Špancirfesta s LET 3!

Program nedjelje –> https://tinyurl.com/2gz4d8h2
Vatra&Božo Vrećo –> https://tinyurl.com/2zjyloj8

ISTRAŽI PROGRAM

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

ULAZNICE

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

NEDAVNE NOVOSTI

Politika privatnosti i kolačića

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.