Skip to content

Subota na Špancirfestu – “kao nekada”

Špancirfest 2021 - Ulični performeri - Svjetleći štulaši

Varaždin pun posjetitelja, glazbena poslastica 40 Fingers, pjevanje na Parnom valjku

Subotnji program Špancirfesta nije zakazao! Varaždin je bio ugodno popunjen i atmsofera i energija ničim nisu odskakale od onog Špancirfesta kojeg svi poznajemo i volimo.

Brojni dnevni sadržaji na svakom koraku ispunili su ulice Varaždina zvukovima, ritmovima, smijehom i pozitivnom energijom, a sve se to prenijelo i na večernje koncerte i noćne partye. Na vili Bedeković je sjajna četvorka iz 40 Fingers odsvirala pamtljiv koncert i provela publiku kroz zabavne gitarističke aranžmane brojnih pop, rock, filmskih i klasičnih hitova dok je na PAN pozornici Stari grad publika od prvih taktova pa do velikog koncertnog finala pjevala s Parnim valjkom.

Nedjelja: počinje kazalište pod zvijezdama

Nedjeljni program savršen je za izlet u Varaždin. CIjelog dana ulični performeri bučit će po gradu. Ovo je zadnja prilika da se uhvati nevjerojatni show Brincadeire iz Barcelone i magičnih štulaša iz skupine Stelzen art.
U Parku kreative će nakon cijelog dana radionica i plesa igrati predstava “Od muhe do slona” kolektiva VRUM (4+), a večer donosi još promjena u programu.

Na vili Bedeković, umjesto koncerata koji se vraćaju idućeg vikenda, tijekom tjedna vlast preuzima teatar. Prva u nizu hit predstava ovogodišnjeg kazališnog programa je “Ja, tata” kazalište Teatroman. Ulaznice se mogu kupiti u kućici pred ulazom ili OVDJE.

Ni PAN pozornica večeras nema veliki koncert, ali će se zato itekako svirati i zabavljati ui svim party zonama Špancirfesta – latino zoni na Kapucinskom (gdje svira Cabaret a la Carte), Sunset zoni na Stančiću, chill zoni na Starom gradu i u Vinskom gradu.

Program Špancirfesta pronađite na www.spancirfest.com

ISTRAŽI PROGRAM

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

ULAZNICE

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

NEDAVNE NOVOSTI

Politika privatnosti i kolačića

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.