Skip to content

U Kraljevskoj zoni besplatna cjelodnevna zabava za sve generacije

Špancirfest 2017 - Kraljevska zona

Nakon Mostar Sevdah Reuniona, večeras stiže grupa Queen Real Tribute, sutra će koncert održati popularna Vatra Ivana Dečaka, a adrenalinski park za djecu, radionica za restauraciju starinskih motocikala i salon klasičnih brijača (berbera) otvoreni su od 10 sati ujutro dok za posjetitelje hranu priprema René Bakalović!

Pitoreskna scenografija oko Staroga grada ove godine s pravom nosi epitet najživljeg mjesta Špancirfesta što su i pokazala prva dva dana održavanja. Jer, program u Kraljevskoj zoni počinje već u 10 sati ujutro kada se za najmlađe posjetitelje otvara besplatni adrenalinski park, dok odrasli mogu poput pravih kraljeva uživati u bogatoj ponudi jela i pića, ali i u prvoklasnim atrakcijama kao što su radionica restauracije motocikala te vještine jedinstvenih berbera koji su samo za ovu priliku svoj brijački salon preselili u Varaždin. Živa glazba u food & fun zoni na rasporedu je od 17 do 19 sati.

Za ljubitelje vrhunskih delicija brine se naš najveći gastro stručnjak René Bakalović koji je zajedno sa svojim timom osmislio posebni Špancirfest jelovnik s originalnim jelima baziranim na najboljim domaćim namirnicama koje uživo priprema na pravoj vatri tijekom cijeloga dana.

Stoga ne čudi što je u Kraljevskoj zoni uvijek velika gužva, posebno nakon što se ritmovi ubrzaju te se ona u 19 sati i 30 minuta pretvori u Špancirfest klub. Na pozornicu tada stupaju naši najbolji DJ-ji te popularni izvođači poput Mostar Sevdah Reuniona koji je sinoć okupio nekoliko tisuća posjetitelja. Njihov originalni glazbeni izričaj posebno je došao do izražaja u ovo prekrasnom ambijentu, a sjajan provod očekuje i sve koji danas posjete Kraljevsku zonu i  koncert grupe Queen Real Tribute koji počinje u 21 sat i 30 minuta. Od kostimografije i koreografije do svjetlosnih efekata i specifičnog muziciranja, večeras će na pozornici Španicirfest cluba biti sve u znaku legendarne družine Freddyja Mercuryja. Ukoliko vam je draži domaći zvuk, ne propustite nastup grupe Vatra u ponedjeljak. U utorak gostuje Beyonce Tribute Band, dok je srijeda rezervirana za Bojan Krstić orkestar i Balkanbeats. Rock će obilježiti četvrtak zahvaljujući koncertu Kojota nakon kojih glazbu pušta DJ Mario Kovač, a u petak Špancirfest club njiše se u ritmovima elektronske glazbe Sowasa, Gramophonedzija i PEZNT-a sve do 4 sata ujutro. Subota predstavlja engleski house duo The Shapeshifters, dok se u nedjelju opraštamo od ovogodišnjeg Špancira  uz Beatles Revival Band.

Kompletan program Kraljevske zone možete pronaći na: https://www.spancirfest.com/program/kraljevska-zona

ISTRAŽI PROGRAM

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

ULAZNICE

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

NEDAVNE NOVOSTI

Politika privatnosti i kolačića

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.