Skip to content

U prodaju puštene dodatne ulaznice za koncert Perpetuum Jazzile-a na Špancirfestu

PERPETUUM JAZZILE

Zbog iznimno veliko interesa javnosti i brojnih upita za koncert slovenske grupe Perpetuum Jazzile, koji će biti održan 18.8. na pozornici Vile Bedeković powered by Kaufland, u prodaju je pušteno dodatnih 100 ulaznica.

Osim za koncert Perpetuum Jazzile u prodaji su još ulaznice za preostale koncerte na ovoj pozornici. Grupa Cambi će 19.8. publiku osvojiti mediteranskom inačicom pop repertoara, a ovogodišnje festivalsko izdanje Špancirfesta zatvaramo 27.8. koncertom „Nothing Else
Matters“, koji pripremaju učenici i profesori Glazbene škole u Varaždinu u suradnji s udrugom nuSynergetic.

Na pozornici Vile Bedeković, koja je ujedno i jedina pozornica pod naplatom na ovogodišnjem Špancirfestu, bit će odigrano i šest predstava, koje pripremaju Kerekesh teatar i njihovi gosti. Ulaznice za koncerte i predstave mogu se kupiti po cijeni od 10 i 12 eura putem sustava Eventim ili na njihovim službenim prodajnim mjestima.

ISTRAŽI PROGRAM

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

ULAZNICE

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

NEDAVNE NOVOSTI

Politika privatnosti i kolačića

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.