Skip to content

Varaždin i Špancirfest predstavljeni na Internacionalnom danu u Abu Dhabiju

Špancirfest 2020 - Abu Dhabi

Na Internacionalnom danu održanom proteklog vikenda u Raha International School u Abu Dhabiju, u organizaciji tamošnjih internacionalnih škola, u sklopu predstavljanja Hrvatske, promovirani su Varaždin i Špancirfest.

Internacionalni dan jednom godišnje organiziraju internacionalne škole u Abu Dhabiju s ciljem promoviranja raznolikosti nacija te predstavljanja svih zemalja iz kojih dolaze učenici. Ove je godine u sklopu manifestacije organizirano predstavljanje čak 76 zemalja svijeta, a među njima je bila i Hrvatska i to zahvaljujući roditeljima hrvatskih učenika koji su desetu godinu zaredom na Internacionalnom danu organizirali promociju naše zemlje, s naglaskom na kulturnu baštinu, gastronomiju i domaće proizvode.

Zahvaljujući Varaždinki Valentini Konfic-Vugrinec, koordinatorici manifestacije za Hrvatsku i Turističkoj zajednici grada Varaždina okupljeni su imali prilike upoznati se i s Varaždinom i našom najpoznatijom manifestacijom, Špancirfestom.

ISTRAŽI PROGRAM

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

ULAZNICE

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

NEDAVNE NOVOSTI

Politika privatnosti i kolačića

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.