Skip to content

Večeras u Kraljevskoj zoni – legendarni Kojoti i provod do 2 sata iza ponoći

Špancirfest 2017 - Kraljevska zona - Noć

Kažu da su oni kao dobro vino: što su stariji, to su bolji. Grupa Kojoti od 1992. godine prepoznatljiva je po svom osebujnom garažnom rock blues zvuku koji večeras napokon stiže i u Kraljevsku zonu Špancirfesta! Nakon The Milicije, tribute benda legendarnog Stingovog The Police-a, oni će na glavnoj pozornici od 21 h održati besplatan koncert te izvest svoje najveće hitove Sto milja daleko od nje, Razuzdan i lud, Hodala je pola metra iznad zemlje, Halucinacija, Izgubljen u svemiru, Zajaši zmaja, Trese, lupa, udara

Provod se zatim nastavlja uz uvijek originalnog DJ-a Marija Kovača. Ovaj cijenjeni hrvatski kazališni i filmski redatelj te glumac veliki je zaljubljenik u glazbu, a njegov optimističan stav i osebujni humor odražava se i u njegovim nastupima u kojima istinski uživa zajedno sa svojom publikom.

Kraljevska zona za svoje je posjetitelje pripremila i preko 15 vrsti piva, vina svih hrvatskih regija, slane i slatke zalogaje tradicionalne hrvatske i međunarodne kuhinje te street food Renéa Bakalovića koji će se služiti cijeli dan.

Kompletan program Kraljevske zone možete pronaći na:

https://www.spancirfest.com/program/kraljevska-zona/ .

Špancirfest 2017 - Kojoti
Špancirfest 2017 - Kraljevska zona - Mario Kovač

ISTRAŽI PROGRAM

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

ULAZNICE

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

NEDAVNE NOVOSTI

Politika privatnosti i kolačića

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.