Skip to content

ZA KONCERTE KOD VILE BEDEKOVIĆ UZ KUPLJENU ULAZNICU – BESPLATNO COVID TESTIRANJE

Špancirfest 2021 - Vizual - Cover

Organizator Špancirfesta, Turistička zajednica grada Varaždina, u suradnji s Gradom Varaždinom i svim drugim partnerima i suradnicima, čini sve moguće da svim posjetiteljima festivala omogući sigurno i zdravo uživanje u svemu što on pruža, uz najmanju moguću razinu ograničenja uvjetovanim epidemiološkim mjerama.

Ulaz na koncerte kod vile Bedeković te PAN pozornici kod Starog grada će biti moguć samo uz važeće COVID potvrde odnosno na koncerte će moći ući osobe koje su cijepljene, koje su preboljele covid ili imaju važeći negativni test. Na ulazima na obje pozornice bit će organizirani punktovi za COVID testiranje.

Svi posjetitelji koji imaju kupljenu ulaznicu za koncerte kod vile Bedeković, a nemaju važeću COVID potvrdu o cijepljenju ili preboljenoj bolesti, moći će se, zahvaljujući suradnji Turističke zajednice grada Varaždina, Hrvatske glazbene unije i Ministarstva kulture i medija, BESPLATNO testirati. Naime, Hrvatska glazbena unija na temelju sporazuma s Ministarstvom kulture i medija s 50 će kuna sufinancirati antigenski test, dok će razliku do festivalske cijene testiranja pokriti Turistička zajednica grada Varaždina.

Osobe s invaliditetom imaju besplatan ulaz na koncerte kod Vile Bedeković. Kako bi ostvarili pravo na besplatno testiranje potrebno je javiti se u Turističku zajednicu koja će izdati potvrdu s kojom odlazite na prodajno mjesto Eventima kod ulaza na koncert. Tamo će vam izdati ulaznicu s kojom idete na punkt za testiranje koji se nalazi neposredno pored.

Na temelju negativnog nalaza testa, izdat će im se COVID potvrda koja vrijedi 48 sati unutar kojih će posjetitelji, bez potrebe za ponovnim testiranjem, moći posjetiti ostale sadržaje za koje je potrebna potvrda – koncerte na Starom gradu odnosno program u dvorištu P4 Centra za mlade i nezavisnu kulturu.

COVID testiranje će biti moguće i kod ulaza na PAN pozornicu kod Starog grada, a cijena testa, koji vrijedi 48 sati, iznosit će 60,00 kuna.

Svi ostali programi Špancirfesta, uključujući i kazališne predstave kod vile Bedeković, održavaju se uz mjere na koje smo svi navikli: držanje distance od najmanje 1,5 m, dezinfekcije ruku te savjeta da masku nije sramota staviti ni na otvorenom, ako je gužva.

ISTRAŽI PROGRAM

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

ULAZNICE

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

NEDAVNE NOVOSTI

Politika privatnosti i kolačića

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.