Skip to content

ZELENO ŽELIMO NA ŠPANCIRFESTU

Špancirfest 2019 - Kultnatura

U petak,  23.8. i 28.8.  od 10 do 19 sati Turistička zajednica grada Varaždina organizirat će 4.i 5. događaj u sklopu projekta Zeleno želimo. Događaji će biti izvedeni kao dodatno obogaćivanje na lokacijama registrirane prirodne i kulturne baštine i  bit će tematski obojani prekograničnom turističkom ponudom iz zaleđa.

23.8. i 28.8. od 10 do 12 sati u prezentacijskom prostoru Kultnatura na gradskoj tržnici u Varaždinu predstavit će se  mikrooproizvodi i program projekta kako bi posjetitelji osim baštine doživjeli i ponudu zaleđa.

23.8.  posjetitelji će moći sudjelovati na radionici izrade ukrasa od komušine koju će voditi predstavnica Hiže rokodelstva iz Dobrovnika  28.8. održavat će se radionica lončarstva. Posjetitelji će imati prilike degustirati lokalne proizvode uključenih ponuđača.

U isto vrijeme oba dana, od 10 do 19 sati u Gajevoj ulici u centru grada bit će postavljena kućica „Zeleno želimo“ gdje će se prezentacijama i radionicama predstaviti  partneri i ponuđači uključeni u projekt od kojih izdvajamo ZOT Dobrovnik, Hižu rokodelstva iz Dobrovnika, TIC Moravske Toplice i Udrugu Medenjak, Centar DUO Veržej, Lušt, Svijet prirode, Zlatne gorice. 

Projekt „Zeleno želimo“ nastavit će s promocijom i za dane vikenda kada će se predstaviti Žene iz centra svijeta, čuvarice baštine iz Ludbrega.

28.8. Na dan događanja manji autobus ili kombi kontinuirano će voziti u oba smjera, od događaja uz interaktivni ekran do lokacije baštine i natrag i na putu će se zaustavljati kod ponuđača iz zaleđa.

ISTRAŽI PROGRAM

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

ULAZNICE

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

NEDAVNE NOVOSTI

Politika privatnosti i kolačića

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.