Skip to content

POSTANI HEROJ ULICA ŠPANCIRFESTA 2022.

Not all heroes wear capes!

Špancirfest svake godine omogućava talentiranim glazbenicima, performerima, glumcima, plesačima i ostalim izvođačima da zavladaju svojim malim, ali vrijednim dijelom ulice ili trga u varaždinskoj povijesnoj jezgri te pokažu svoju kreativnost pred mnogobrojnom publikom posjetitelja najvećeg hrvatskog festivala.

Natječaj „Postani heroj ulica Špancirfesta“ traje već punih šest izdanja festivala i postao je svojevrsnom tradicijom, a s vremenom smo ga, osim samo za glazbenike i pjevače, otvorili i ostalim oblicima izvođačkih umjetnosti. Imati priliku nastupati na nekom od lijepih kutaka varaždinske povijesne jezgre tijekom Špancirfesta i biti u neposrednom kontaktu s raznolikom i dobro raspoloženom publikom jedinstveno je iskustvo!

Stoga ako svirate, pjevate, plešete, glumite, žonglirate (ili nešto sedmo) evo što trebate napraviti:

  1. Pročitajte pravila
  2. Snimite se ili pripremite najbolju snimku vašeg nastupa ili točke
  3. Najkasnije do ponoći 22. srpnja 2022. uploadajte snimku ili zalijepite link na https://woobox.com/kx8qen
  4. Proširite glas svima da ste to učinili jer…
  5. …od 23. do 29. srpnja trajat će glasanje, a vama je cilj skupiti što veći broj glasova

Špancirfest će potom, uzimajući u obzir i broj glasova, ali i kvalitetu tj. kreativnost prijavljene izvedbe, odabrati ovogodišnje Heroje ulica i objaviti njihova imena najkasnije do 2. kolovoza 2022.

Politika privatnosti i kolačića

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.